Через ігнорування містянами карантину у Хмельницькому ввели нові обмеження

Через ігнорування містянами карантину у Хмельницькому ввели нові обмеження

Через ігнорування містянами карантину у Хмельницькому ввели нові обмеження
.

У Хмельницькому закрили дитячі спортивні майданчики, заборонили прогулянки у парках і скверах та ігри на вулиці дітей без нагляду дорослих. Такі додаткові обмеження ввів Хмельницький оперативний штаб з надзвичайних ситуацій, каже Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, через ігнорування жителями міста карантину.

«Встановлено обмеження для пересування людей вулицями рішенням оперативного штабу було визначено дві особи, які можуть пересуватися, вулицями, якщо це не одна сім’я, заборонено виходити на вулицю самостійно дітям до 14 років і дітям від 14 до 18 років без дозволу опікуна або батьків Ввечері ці наші рішення були підтверджені постановою кабінету міністрів».

Олександр Симчишин додає, міське управління житлово-комунального господарства має обмежити доступ жителів міста до ігрових та зон відпочинку обласного центру.

«Сигнальні стрічки, де є доїзд до майданчиків, до парків, скверів, закрити шлагбаумом. Інформаційні таблички, тому, що порушення цих рішень несе за собою адміністративну відповідальність, по статті 44/3 Кодексу про адмінправопорушення і передбачає штрафи від 17 до тисяч для фізичних осіб. Ми людей повідомляємо, що вони в такий спосіб, порушуючи карантин, наражають себе на дуже великі неприємності».

У мікрорайоні Дубове вже закриті чотири загороджені спортивні майданчики. Начальник управління ЖКГ міста каже, що комунальними підприємствами закриваються всі спортивні майданчики які мають огорожу, на всіх них будуть повішані замки. Це понад 10 спортивних майданчиків, на території міста. Також аналогічна робота проводитиметься і школами на тих майданчиках спортивних, які були збудовані в минулі роки.

За словами Василя Новачка, окремо на разі проводиться робота комунальними підприємствами «Парки і сквери» і КП «Зеленбуд» по обмеженню заїзду до парків, міста Хмельницького і по інформуванню мешканців щодо того, що відпочивати у парках заборонено.

На початок