На Івано-Франківщині скоротили тривалість комендантської години

На Івано-Франківщині скоротили тривалість комендантської години

Доповнено
На Івано-Франківщині скоротили тривалість комендантської години
. Фото: Суспільне Карпати

На Івано-Франківщині скоротили тривалість комендантської години. Про це у своєму Telegram-каналі повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

З 10 травня на Прикарпатті комендантська година триватиме з 23:00 до 5:00. Таке рішення ухвалили на засіданні оперативного регіонального штабу, йдеться у дописі.

Під час комендантської години на вулицях мають право перебувати лише ті люди, які працюють у спецпідрозділах та ті, хто забезпечують життєдіяльність міста за наявності перепустки, повідомив на своїй Facebook-сторінці міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Під час онлайн-звернення Руслан Марцінків також розповів, що в Івано-Франківську зміниться робота громадського транспорту. З його слів, під час повітряної тривоги автобуси й тролейбуси не зупинятимуться та їхатимуть до кінцевої зупинки.

"Ми врахували побажання жителів, порадилися з нашими правоохоронними органами та вирішили, що транспорт буде їхати до кінцевої зупинки", – сказав Руслан Марцінків.

Що відомо

Комендантську годину на території Івано-Франківської області запровадили 25 лютого. Вона тривала з 22:00 до 7:00.

З 11 квітня комендантська година на території області тривала з 22:00 до 6:00.

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок