На Івано-Франківщині змінили тривалість комендантської години

На Івано-Франківщині змінили тривалість комендантської години

На Івано-Франківщині змінили тривалість комендантської години
. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

В Івано-Франківській області змінили тривалість комендантської години. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова військової цивільної адміністрації Світлана Онищук.

З 11 квітня комендантська година на території області триватиме з 22:00 до 6:00, йдеться у дописі. Таке рішення ухвалили на засіданні оперативного регіонального штабу.

Голова Івано-Франківської територіальної громади Руслан Марцінків на своїй Facebook-сторінці написав, що завдяки скороченню комендантської години ефективніше працюватиме критична інфраструктура у громаді.

З 12 квітня з 6:00 до 22:00 в Івано-Франківській громаді курсуватимуть автобуси та тролейбуси. Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

"Для багатьох жителів — це довгоочікуване рішення, адже тепер зранку вони зможуть вчасно добиратися на роботу", — йдеться у дописі.

Графіки руху громадського транспорту можна знайти за посиланням. У програмі "DozoR" в реальному часі відображатиметься час прибуття потрібного автобуса чи тролейбуса. Михайло Смушак також додав, що через воєнний стан у місті зменшили випуск громадського транспорту.

Що відомо

Комендантську годину на території Івано-Франківської області запровадили 25 лютого. Вона тривала з 22:00 до 7:00.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок