Boiler Room запускає онлайн-фестиваль українського кіно

Boiler Room запускає онлайн-фестиваль українського кіно

Boiler Room запускає онлайн-фестиваль українського кіно
.

З 5 по 12 травня на платформі відомої техно-вечірки Boiler Room пройде онлайн-кінофестиваль, зосереджений на українському кінематографі. Про це повідомили на сайті платформи.

Проєкт реалізують за підтримки KyivMusicFilm — незалежного дистриб'ютора кіно про музику та культуру.

У програмі заявлено 12 фільмів, зокрема роботи режисерів Сергія Параджанова "Тіні забутих предків", Івана Миколайчука "Вавилон XX", Нарімана Алієва "Без тебе", Надії Парфан "Співає Івано-Франківськетеплокомуненерго", та інших. Також покажуть короткометражні та документальні фільми українських незалежних режисерів.

"Ми намагалися відібрати фільми, які будуть близькі аудиторії Boiler Room, та познайомити їх ближче з українською культурою. На нашу думку, ці стрічки підкреслюють різноманітність української кіномови та звертають увагу на тривалість боротьби українського народу за незалежність і право бути собою. Тому в програмі можна знайти як класичні стрічки, так і більш сучасні", — зазначають організатори.

Марафон фільмів розпочнеться 5 травня об 11:00. Квитки на фестиваль коштують 7 фунтів, це ціна для доступу до всіх фільмів програми. Отримані кошти передадуть українським фондам підтримки армії та волонтерським ініціативам: K41, Insight, "Зграя" і "Восток SOS".

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок