На Волині приміський поїзд змінює розклад руху

На Волині приміський поїзд змінює розклад руху

Приміський поїзд № 6301/6302 "Червоноград – Ізов – Ковель", що веде до кордону з Республікою Польща, з 4 травня змінює розклад руху. Про це повідомили у пресцентрі Львівської залізниці.

Час відправлення поїзда, який вирушав з міста Червоноград в напрямку Волині раніше о 04:25, перенесли на 05:20. В повідомленні йдеться, що зміни запровадили для покращення обслуговування пасажирів.

Відповідно до цього зміниться час прибуття і відправлення на всіх станціях і зупинках на маршруті "Червоноград – Ізов – Ковель", зокрема на станцію Ізов поїзд прибуватиме о 07:36 та відправлятиметься о 08:20. У місто Ковель потяг прибуватиме о 10:25.

Що відомо

  • У січні цього року залізничники завершили електрифікацію 43-кілометрового залізничного напрямку Ковель – Ізов – Держкордон, який веде до кордону з Польщею.
  • Поїзд № 6374 "Ковель – Ягодин – Ковель" з 29 січня змінив графік руху для зручної пересадки пасажирів на станції "Ковель" на приміський поїзд сполученням "Ковель – Ізов".
  • У лютому поїзд 6302/6301 "Червоноград – Ізов – Ковель" тимчасово не заїжджав у місто Ковель через ремонт колій на дільниці "Володимир-Волинський – Ковель".

Термінові новини читайте в Telegram Суспільного Волині.

На початок