Після війни Херсонщина зазнає найбільших збитків у туристичній галузі

Після війни Херсонщина зазнає найбільших збитків у туристичній галузі

Після війни Херсонщина зазнає найбільших збитків у туристичній галузі
. Станіславська ТГ

Найбільших збитків у туристичній галузі після війни зазнає Херсонська область.

Про це в ефірі міжрегіонального марафону Суспільного розповів голова української асоціації активного та екологічного туризму Андрій Гінкул.

За його словами це тому, що область буде просто розграбована.

"Ми бачимо, що відбулося під Києвом. На Херсонщині тепер буде приблизно так саме виглядати. Але це дасть можливість для області змінити багато інфраструктурних об’єктів, про що вже треба думати зараз. Так само як західні області зможуть модернізуватися, використавши шанс. Вже починають діяти кредитні програми. І, звичайно, Херсонська область буде найбільш постраждалою", - говорить Гінкул.

Читайте також:

  • Фермери, які перебувають на тимчасово окупованій території України, повідомляють про примусове вивезення збіжжя в Росію.
  • Повідомлення про вивезення російськими окупантами зерна з України з'являються не вперше. Ще 21 квітня омбудсменка Людмила Денісова повідомляла, що військові РФ спустошили елеватор у селищі Новоолексіївка на Херсонщині та вивезли все зерно до Криму.
  • Всесвітня продовольча програма ООН попереджала, що через блокаду десятків портів Чорного моря світ може постати перед глобальною нестачею їжі і, як наслідок, недоїданням, масовою міграцією і політичною нестабільністю. Адже Україна є важливим експортером зерна у світі.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок