Оклади та надбавки. Яку зарплату отримують керівники Чернівецької області у воєнний час

Оклади та надбавки. Яку зарплату отримують керівники Чернівецької області у воєнний час

Оновлено
Оклади та надбавки. Яку зарплату отримують керівники Чернівецької області у воєнний час
. Голова облради Бойко, його заступник Павлюк, начальник ОВА Осачук та його заступник Ковалюк

Голова Чернівецької облради та його заступники у березні відмовились від премій про умови оплати праці до закінчення воєнного стану. Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації отримував лише оклад — від усіх премій та надбавок він відмовлявся й до війни.

Суспільне надіслало запити про зарплати посадовців за січень-березень й розповідає про них.

Місячний оклад голови обласної ради Олексія Бойка — понад 19 тисяч гривень. Разом з преміями та надбавками зарплата в січні становила понад 51 тисячу гривень, в лютому — понад 56 тисяч, у березні — майже 38 тисяч.

Перший заступник Бойка — Микола Гуйтор має понад 17 тисяч гривень посадового окладу. Разом з преміями та надбавками у січні він отримав понад 49 тисяч гривень, в лютому — майже 44 тисячі, у березні — майже 33 тисячі.

Оклад заступника голови облради Михайла Павлюка становить понад 15 тисяч гривень. А разом з преміями та надбавками за січень він отримав понад 39 тисяч гривень, за лютий — понад 43 тисячі гривень, за березень — майже 28 тисячі гривень.

Скріншот відповіді на запит Суспільного щодо зарплат посадовців обласної ради
Скріншот відповіді на запит Суспільного щодо зарплат посадовців обласної ради. Суспільне

Зарплати керівника та заступників військової адміністрації

Місячна зарплата голови обласної адміністрації Сергія Осачука складається лише з окладу у майже 64 тисячі гривень. З вирахуванням податків він отримував понад 59 тисяч гривень у січні, лютому та березні.

Перший заступник голови обласної адміністрації Богдан Ковалюк має оклад 18 тисяч гривень. З преміями та надбавкам у січні він отримав понад 27 тисяч гривень, у лютому та березні приблизно 31 тисячу гривень.

Оклад заступниці голови ОВА з соціальних питань та освіти Ірини Ісопенко — 16 тисяч гривень. У січні вона отримала майже 28 тисяч гривень, у лютому та березні — понад 31 тисячу гривень.

Скріншот відповіді на запит Суспільного щодо зарплат посадовців обласної адміністрації
Скріншот відповіді на запит Суспільного щодо зарплат посадовців обласної адміністрації. Суспільне Буковина

Також 16 тисяч місячного окладу має заступник голови ОВА з оборонних питань Дмитро Данищук. У січні він отримав понад 17 тисяч гривень, в лютому — понад 30 тисяч гривень, в березні — 39 тисяч гривень.

Заступник голови ОВА з питань цифрової трансформації Роман Скигар має понад 16 тисяч гривень окладу. У січні він отримав понад 11 тисяч гривень, у лютому — понад 30 тисяч гривень, у березні — майже 35 тисяч гривень.

Також 16 тисяч місячного окладу має заступник голови ОВА з аграрних питань Артур Мунтян. У січні він отримав майже 23 тисячі гривень, у лютому — майже 18 тисяч гривень, у березні — майже 33 тисячі гривень.

Що відомо

  • У 2021 році оклади голови обласної ради та його заступників коливалися від десяти до 13 тисяч гривень.
  • За 11 місяців минулого року на зарплати голови Чернівецької ОДА та його заступників витратили понад 2 мільйони 600 тисяч гривень.

Читайте також

На Буковині 35 громад, які приймають вимушених переселенців, подалися на відшкодування грошей за комуналку

Буковина може прийняти ще 50 тисяч вимушених переселенців: де їх селять

Читайте нас у Telegram: головні новини Буковини

Станьте частиною Суспільне Буковина: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок