"Ви були прекрасні". Гаррі й Меган звернулися до прихильників з прощальною заявою

"Ви були прекрасні". Гаррі й Меган звернулися до прихильників з прощальною заявою

"Ви були прекрасні". Гаррі й Меган звернулися до прихильників з прощальною заявою
. AP

Герцог і герцогиня Сассекські 31 березня припиняють виконувати обов'язки членів королівської сім'ї.

Пара звернулася до своїх прихильників з нагоди цієї події. На сторінці Sussex Royal в Instagram Меган та Гаррі повідомили, що більше не будуть тут нічого публікувати й припиняють користуватися цією сторінкою.

"Як ми всі можемо відчувати, світ у цей момент здається надзвичайно крихким. Тим не менш, ми впевнені, що у кожної людини є потенціал і можливість змінити ситуацію - як це видно зараз у всьому світі, у наших родинах, в наших спільнотах і на передовій - разом ми можемо підняти одне одного, щоб усвідомити повноту цієї обіцянки. Ви більше не побачите нас тут, але при цьому наша робота продовжиться. Спасибі цьому співтовариству за підтримку, натхнення і спільне прагнення зробити світ добрішим. Ми з нетерпінням чекаємо швидкого возз'єднання з вами", - йдеться у заяві подружжя.

Читайте також: "Меганмарклити": як ім'я дружини принца Гаррі перетворили на дієслово і що воно означає

Меган і Гаррі вважають, що зараз найважливіше – це здоров'я і благополуччя всіх людей у всьому світі та пошук рішень проблем, що виникли через пандемію коронавірусу.

"Оскільки ми всі знаходимо роль, яку ми повинні грати в цьому глобальному зрушення та зміні звичок, ми зосереджуємо увагу на цій новій ролі, щоб зрозуміти, як ми можемо внести найкращий внесок. Ми з нетерпінням чекаємо на швидке з'єднання з вами. Ви були прекрасні! А доти, будь ласка, подбайте про себе і одне про одного. Гаррі і Меган", - зазначається в публікації.

Що відомо

Читайте також: Без фото принца Гаррі та Меган: королева Єлизавета ІІ привітала британців з Різдвом
На початок