З Херсонщини на Криворіжжя евакуювали понад 600 людей

З Херсонщини на Криворіжжя евакуювали понад 600 людей

Важливо

З Херсонщини на Криворіжжя 23 квітня евакуювали понад 600 людей. Про це у свому телеграм-каналі повідомив міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий.

"Сьогодні складний день, але більше 600 людей уже в безпеці. Дякуємо Криворізькій міській адміністрації, військовій районній адміністрації, поліції, Національній гвардії. Дякуємо янголам-охоронцям нашим волонтерам, які в дощову погоду обігрівали, одягали та годували людей. Ви надзвичайні", написав він.

Посадовець поінформував, що російській війська на території громади відсутні. ЗСУ продовжують звільняти Херсонщину.

Що відомо

  • 23 квітня — 59-та доба повномасштабного російського вторгнення. Російські окупанти почали активну фазу наступу на Донбасі. Ситуація в Маріуполі критична, Росія відкрито заявляє про намір встановити повний контроль над Донбасом і південною Україною і забезпечити коридор в Крим. Водночас ЄС, США запроваджують дедалі жорсткіші санкції проти РФ і надають Україні фінансову та військову підтримку.
  • Суспільне продовжує текстовий онлайн усіх подій цієї війни. Попередні головні новини читайте тут. Текстовий онлайн англійською — тут. Відеорепортажі — на YouTube Суспільне Новини.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок