Війська РФ обстріляли село на Криворіжжі, загинув 58-річний чоловік

Війська РФ обстріляли село на Криворіжжі, загинув 58-річний чоловік

Оновлено

17 квітня війська РФ обстріляли сільську місцевість Зеленодольської громади, що в Криворізькому районі Дніпропетровщини: загинув цивільний. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий.

У своєму вечірньому відеозверненні голова військової адміністрації Криворізького району Євген Ситченко підтвердив інформацію про обстріл. Він повідомив, що в Криворізький район прилетіла далекобійна ракета.

Загиблому цивільному було 58 років.

Голова військової адміністрації Кривого Рогу у своєму телеграм-каналі уточнив, що обстріляне село – Мар'янське.

"Це перша втрата серед мирного населення на території Криворізького району. Є руйнування приватних будинків та господарських об'єктів", – написав Олександр Вілкул.

Також 17 квітня на території громади працювали сапери ДСНС. Вони ліквідували 124 снаряди. Роботи продовжуються, поінформував міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий.

"Я дуже прошу, не переміщатись по вулицях без крайньої необхідності. Якщо почули постріли, одразу до безпечних місць. Жителів Зеленодольська, наголошую не ходити на дачі та до гаражів за водоспадом. Там дуже багато снарядів, утримайтесь від походів – це небезпечно", – закликав він.

Що відомо

  • 17 квітня — 53-тя доба відколи Україна бореться з військовою навалою РФ. Збройні сили України стримують російську армію на Півдні та Сході та нищать ворожу техніку.
  • Втрати РФ перевищили 20100 особового складу. Тільки на Херсонщині за добу українські військові знищили колону з російських "Тигрів" та БМП-3.
  • Повітряні сили збили 1 літак армії РФ; 1 вертоліт та 5 безпілотників. Росія натомість продовжує завдавати ракетних ударів по інфраструктурних об'єктах та жилих кварталах українських міст.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок