На Івано-Франківщині можуть скасувати комендантську годину у великодню ніч

На Івано-Франківщині можуть скасувати комендантську годину у великодню ніч

На Івано-Франківщині можуть скасувати комендантську годину у великодню ніч
. Фото: УНІАН

На Івано-Франківщині можуть скасувати комендантську годину у великодню ніч. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Спільно з духовенством обговорили питання комендантської години у час свят. Оскільки Прикарпаття — високодуховний край, люди щорічно відвідують нічні богослужіння. Тому священнослужителі висловили прохання про скасування комендантської години на одну ніч — великодню", — інформує Світлана Онищук.

З її слів, це питання винесуть на засідання оперативного регіонального штабу.

На зустрічі із духовенством також вирішили, що церковні дзвони, які з початку війни сповіщали про повітряну тривогу, у перший день Великодня повідомлятимуть про Богослужіння.

"Щиро дякуємо представникам церков за постійну підтримку та допомогу. Ви ніколи не залишаєтеся осторонь гострих соціальних проблем. З початком війни храми стали гуманітарними хабами, а священнослужителі та віряни — волонтерами. Також дякуємо за те, що тримаєте духовний тил", — йдеться у дописі.

Що відомо

З 11 квітня на Івано-Франківщині змінили тривалість комендантської години — з 22:00 до 6:00.

Комендантську годину на території Івано-Франківської області запровадили 25 лютого. Вона тривала з 22:00 до 7:00.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок