Втрати Волині: підтвердили загибель ще п'ятьох захисників

Втрати Волині: підтвердили загибель ще п'ятьох захисників

8 квітня органи місцевого самоврядування та рідні повідомили, що у війні з росіянами загинули п'ятеро військових: Михайло Путінцев, Віталій Послєдов, Андрій Романов та Анатолій Зубар.

Інформацію про загибель захисників також підтвердили в обласній військово-цивільній адміністрації.

Михайло Путінцев

Контрактник Михайло Путінцев був уродженцем Луцька. Навчався у Луцькій гімназії №18 та Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Чоловіку було 25 років.

втрати
Михайло Путінцев.

Відомо, що захисник закінчив Національну академію Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.Загинув 4 квітня у бою з росіянами на Запоріжжі.

Віталій Послєдов

Віталій Послєдов жив у селі Цміни, що на Маневиччині. Мав звання старшого лейтенанта. Як повідомили на сторінці громади, чоловік виховувався у багатодітній родині.

втрати
Віталій Послєдов.

Наразі відомо, що захисник загинув неподалік міста Ізюм на Харківщині. Час та місце прощання з бійцем жителям громади обіцяють повідомити згодом.

Андрій Романов

Доброволець Андрій Романов жив та працював у Луцьку. У чоловіка лишилася дружина та троє дітей. Про загибель Андрія повідомив його брат Олександр Романов.

втрати
Андрій Романов.

Доброволець загинув у боях на Київщині. 8 квітня з Андрієм прощалися в будинку панахиди. 9 квітня, на Театральному майдані Луцька бійця проведуть в останню путь. Після цього прах загиблого буде розвіяно.

Анатолій Зубар

Анатолію Зубару було 57 років. Про загибель жителя Старовижівщини повідомив голова селищної ради.

втрати
Анатолій Зубар.

"Ти назавжди залишишся в нашому серці! Найкращий чоловік, найкращий тато і дідусь, мужній захисник і хороша людина», − написала дружина загиблого захисника Світлана Зубар.

Микола Мороз

34-річний Микола Мороз жив із родиною у місті Рожище, – повідомили на сторінці громади. Наразі відомом, що військовослужбовець загинув 7 березня в ході виконання бойового завдання у селі Дмитрівка Бучанського району Київщини.

Прощатись із захисником будуть у рідному місті 9 квітня.

Читайте також:

На початок