Психологічна та медична допомога онлайн. Куди звертатися прикарпатцям та переселенцям

Психологічна та медична допомога онлайн. Куди звертатися прикарпатцям та переселенцям

Психологічна та медична допомога онлайн. Куди звертатися прикарпатцям та переселенцям
. Фото: Facebook/КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради

Прикарпатці та люди з інших регіонів України, які вимушено переїхали на Франківщину, можуть отримати онлайн-консультації лікарів і психологів Івано-Франківської обласної клінічній лікарні.

Про це повідомили на Facebook-сторінці медичного закладу.

Щоб отримати консультацію фахівців, потрібно зателефонувати у кол-центр. Послугою можна скористатися з понеділка до п’ятниці з 8:00 до 18:00.

За словами керівниці відділу комунікації та якості сервісу Оксани Чайки, до сьогодні оператори кол-центру приймали до 300 дзвінків упродовж дня. Більшість з них — у денний час.

"Ми готові й надалі консультувати наших пацієнтів або перенаправляти в разі необхідності до інших фахівців, якщо йдеться про супутні проблеми зі здоров’ям", – говорить керівниця психологічної служби обласної клінічної лікарні Оксана Чайка.

Вона додає, що увага до стану фізичного здоров'я є вкрай важливою, адже хвороби можуть загострюватися на фоні пережитого через воєнні дії в Україні.

Усі, хто потребує допомоги фахівців, можуть телефонувати:

  • 095 303-42-42;
  • 097 303-42-42;
  • 0342 52-82-11;
  • 0342 52-81-18.

Що відомо

У березні кол-центр в Івано-Франківській обласній лікарні працював цілодобово. В установі дають можливість пацієнтові записатися до потрібного лікаря телефоном, а тому уникнути "живої" черги та прийти у призначений день й час. У кол-центрі медики консультують і щодо вакцинації проти COVID-19, а також за необхідності реєструють в електронній системі охорони здоров’я.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок