Олег Скрипка зняв кліп разом із родиною та українськими воїнами

Олег Скрипка зняв кліп разом із родиною та українськими воїнами

Олег Скрипка зняв кліп разом із родиною та українськими воїнами
. Фото: соцмережі

Фронтмен групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка випустив кліп на пісню-кричалку "Героям Слава", в якому знялися діти артиста та бійці ЗСУ. Олег Скрипка опублікував відео на пісню-кричалку "Героям Слава", яку артист написав у березні.

"Від усіх українських артистів, від усієї планети, подяка нашим військовим, що ви робити такі просто чудеса, ви рятуєте наші життя", – подякував артист українській армії.

Зйомки кліпу проходили серед реалій війни – у бомбосховищі та на блокпостах під час волонтерської допомоги військовим. Серед героїв кліпу – українські воїни, а також родина артиста – дружина Олега Скрипки Наталя та діти.

"Вся родина моя знімалася, діти допомагали, діти дописували. І ще поїхали до військових, привезли волонтерську допомогу, їжу та інше. Хлопцям я зіграв концерт. І ми з хлопцями також заспівали "Слава Україні! Героям Слава!", – розповів Олег Скрипка у коментарі "Радіо Промінь".

Олег Скрипка, як і більшість українців, займається волонтерською діяльність та допомогає ЗСУ:

“Ми займаємось, безумовно, волонтеркою, як і всі українці. Допомагаємо коштами, будували блокпости у своєму районі”, – розповів артист “Радіо Промінь”.

Олег Скрипка зберігає оптимізм й вже планує поновити цього року фестиваль “Країна Мрій”:

“Я абсолютно собі планую повернутися до цивільного життя. Я вірю, що це швидко закінчиться – ця страшенна активна фаза, і можна буде займатися творчими проєктами. Я планував створити в цьому році фестиваль “Країна Мрій”. Я не полишаю своїх мрій, своїх сподівань. Дуже сподіваюсь, що це все швидко вгамується і що у нас буде сила, наснага і потреба зробити такий фестиваль. Якщо ні – тоді будемо готувати його на наступний рік”, – розповів артист у коментарі “Радіо Промінь”.

Як повідомлялось раніше, Олег Скрипка створив гуманітарний проєкт – Telegram-канал "Сильні духом" для психологічної підтримки українців під час війни.

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок