Олег Скрипка написав пісню-кричалку для української армії

Олег Скрипка написав пісню-кричалку для української армії

Олег Скрипка написав пісню-кричалку для української армії
.

Фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка записав пісню-кричалку "Героям Слава!", до якої увійшли відомі гасла.

"Вуаля, на ваше озброєння пісенька кричалка. Слава Україні! Героям Слава! російський корабель… Гасла – відомі всьому світові, а нам вже рідні. Тож будемо незламні духом та невпинно направляємо потвор тим курсом, на який вони заслуговують. Перемога з нами!", – написав Олег Скрипка у соцмережах.

Олег Скрипка розповів, що ідея такої пісні з’явилась ще в перші дні війни:

"Ідея пісні-кричалки виникла тому, що був запит для радіо і запит серця щось промовити для воїнів ЗСУ. І це було на самому початку війни, буквально в перші дні.

В мене з’явився віршований рядок, перший куплет. А потім мій колега, продюсер Іван Боженко, сказав, що з цього можна зробити пісню. І я дописав другий куплет, дописав кричалку. Доєдналися діджеї: Tim, молодець, дуже швидко зробив цю роботу. І ще один варіант робить Bakun. Всі так включилися, що пісня дуже швидко вийшла.

Я думаю, що вона підтримає дух і вояків, і всіх нас, українців. Бо ми зараз в такому вирі подій, і всім серцем вболіваємо, любимо, підтримуємо наших вояків і йдемо всі разом до перемоги", – розповів Олег Скрипка у коментарі Радіо Промінь.

Артист запланував також зйомки документального кліпу на пісню "Героям Слава!":

"Ми буквально зараз будемо знімати кліп на пісню “Героям Слава” – і цей кліп буде документальним: там буде знята і волонтерська допомога, ми будемо їздити на блокпост, допомагати й знімати це. І буде зйомка в бомбосховищі, де ховаються люди", – поділився планами Олег Скрипка в коментарі Радіо Промінь.

Як повідомлялось раніше, Олег Скрипка створив гуманітарний проєкт – Telegram-канал "Сильні духом" для психологічної підтримки українців під час війни. До нього приєднуються як ті українці, хто потребує допомоги, так і психологи, які можуть її надавати.

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок