На Полтавщині змінили тривалість комендантської години

На Полтавщині змінили тривалість комендантської години

На Полтавщині змінили тривалість комендантської години
. google.com

На Полтавщині скоротили тривалість комендантської години. Діятиме вона з 21:00 до 6:00 ранку. Це на годину менше, ніж було до цього. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Як повідомив речник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Максим Ковальов, комендантська годині починатиметься о 21:00, бо збільшився світловий день. Також - бізнес зможе працювати на годину довше.

Під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Їх мають працівники підприємств, установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність області. Також необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу.

Загалом комендантська годину у регіоні запровадили від початку повномасштабного вторгнення Росії на території України.

Що відомо:

  • Уранці 24 лютого президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Президент Володимир Зеленський оголосив про запровадження воєнного стану по всій Україні. Верховна Рада проголосувала за запровадження воєнного стану.
  • Комендантську годину на Полтавщині запровадили 24 лютого.
На початок