Втрати Черкащини: на війні з Росією загинув військовий зі Шполянщини

Втрати Черкащини: на війні з Росією загинув військовий зі Шполянщини

Втрати Черкащини: на війні з Росією загинув військовий зі Шполянщини
. Фото Сергія Кравченка

На війні з Російською Федерацією загинув військовослужбовець зі Шполянщини Лисенко Євгеній Станіславович. Про це повідомила Суспільному речниця Територіального центру комплектування у Черкаській області Аліна Кривошея.

Міський голова Шполянської ОТГ Сергій Кравченко розповів, що на Шполянщині 29 березня попрощались із військовим Лисенком Євгенієм, який загинув у бою під Ізюмом, що у Харківській області.

"Євгеній Лисенко народився у Шполі, ріс та навчався у селі Васильків. У 2015 році закінчив Вінницьке вище професійне училище департаменту державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ України. У 2015 - 2016 роках пройшов військову строкову службу у ракетних військах та здобув військову спеціальність навідника кулемета. Був мобілізований до Збройних Сил України у перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Герою було 26 років", — прокоментував Сергій Кравченко.

Аліна Кривошея значила, що він загинув від осколкового розриву міни.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Зранку 1 березня на Черкащині зафіксували чотири вибухи в Уманському районі. Життю черкаських військових, які отримали травми під час вибухів в Умані, нічого не загрожує.
  • 12 березня на Черкащині під час нічних авіанальотів збили ракету. Її уламки впали на подвір'я, пошкодивши будинок і кілька авто, травмованих немає повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
  • На Черкащині в ніч на 16 березня збили ракету, повідомив радник керівника Обласної військової адміністрації Олександр Скічко. За його словами, травмованих унаслідок події немає.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок