Посмертно нагородили черкаського військового, який загинув під обстрілом у Києві

Посмертно нагородили черкаського військового, який загинув під обстрілом у Києві

Посмертно нагородили черкаського військового, який загинув під обстрілом у Києві
. Фото Черкаського обласного ТЦК

Молодшого сержанта з Черкащини Віктора Максименка посмертно нагородили орденом "За мужність". Про це повідомила речниця Територіального центру комплектування Аліна Кривошея.

Максименко Віктор Вікторович — уродженець Черкаської області. Загинув у столиці України 25 лютого. Йому було 34 роки.

"Він був командиром відділення евакуаційної роти ремонтно-відновлювального батальйону окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Вірний військовій присязі та Українському народові, загинув під час мінометного обстрілу в Києві", — повідомила речниця.

Зі слів Аліни Кривошеї, за особисту мужність під час виконання бойових завдань, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі військового посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Зранку 1 березня на Черкащині зафіксували чотири вибухи в Уманському районі. Життю черкаських військових, які отримали травми під час вибухів в Умані, нічого не загрожує.
  • 12 березня на Черкащині під час нічних авіанальотів збили ракету. Її уламки впали на подвір'я, пошкодивши будинок і кілька авто, травмованих немає повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
  • На Черкащині в ніч на 16 березня збили ракету, повідомив радник керівника Обласної військової адміністрації Олександр Скічко. За його словами, травмованих унаслідок події немає.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок