У Херсоні окупанти проникли в Офіс представництва президента України в Криму

У Херсоні окупанти проникли в Офіс представництва президента України в Криму

У Херсоні окупанти проникли в Офіс представництва президента України в Криму
. Медіаплатформа "Вгору"

27 березня у Херсоні окупанти зламали двері та проникли до офісу Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим. Також вони зняли державний прапор та ймовірно винесли техніку і документи, що залишались у приміщенні Представництва.

Про це йдеться на сторінці представництва Президента України в Автономій Республіці Крим у Facebook.

У повідомленні також йдеться, що офіс Представництва в Херсоні тимчасово припинив роботу у зв’язку з бойовими діями та новим етапом агресії Російської Федерації на території України. Співробітники Представництва працюють дистанційно та на підконтрольній уряду території України. Тому жителів Херсона закликають наразі не відвідувати офіс Представництва.

Що відомо

  • Місяць російські війська на Херсонщині. Вони так і не покидають наміру взяти все під свій контроль, не зважаючи на сильний спротив жителів області.
  • Люди щодня виходять на площі і вулиці міст, селищ, сіл. Неозброєні, голіруч вони зупиняють транспортні колони військових РФ, не бояться пострілів, гранат. А росіяни все частіше їх застосовують до мирного населення.
  • Херсон, в який 1 березня зайшли окупанти, так і залишається в облозі. Машини з продуктами та ліками до Херсона не пускають. Втім місто потроху оживає: працюють комунальні служби, відкрились деякі магазини та кафе.
  • Головною проблемою херсонців та жителів області залишається нестача ліків. Через постійні перебої з інтернетом практично ніде не можна розрахуватися карткою.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок