Втрати Черкащини: унаслідок поранення загинув військовослужбовець з Драбова

Втрати Черкащини: унаслідок поранення загинув військовослужбовець з Драбова

Втрати Черкащини: унаслідок поранення загинув військовослужбовець з Драбова
. Фото - Світлана Орел, голова Драбівської громади

У війні з Російською Федерацією загинув військовослужбовець з Драбівщини Валерій Білоус. Він загинув від поранення під час бойових дій 8 березня 2022 року, повідомила голова Драбівської громади Світлана Орел.

За словами голови громади, Валерій Білоус — народився в смт Драбів у 1986 році. Працював вчителем у Драбівському, потім у Перервинцівському навчально-виховному комплексі.

У 2019 році чоловік вступив на військову службу до Збройних Сил України за контрактом. Служив у 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді.

"8 березня він отримав важке поранення на передовій. Захиснику оперативно було надано медичну допомогу та врятувати його життя не вдалося", — повідомила Світлана Орел.

За її словами, прощання з Героєм відбудеться 20 березня на Центральному цвинтарі в смт Драбів.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • Зранку 1 березня на Черкащині зафіксували чотири вибухи в Уманському районі. Життю черкаських військових, які отримали травми під час вибухів в Умані, нічого не загрожує.
  • У боях з російськими окупантами загинули двоє військових родом із Черкащини. Про це повідомили у Черкаському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.
  • Під час обстрілу російськими військами загинув черкащанин, про це розповів міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
  • 12 березня на Черкащині під час нічних авіанальотів збили ракету. Її уламки впали на подвір'я, пошкодивши будинок і кілька авто, травмованих немає повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
  • У ніч на 16 березня на території області збили ще одну ракету, повідомив радник керівника обласної військової адміністрації Олександр Скічко.
  • 17 березня на території Черкаської області виявили авіабомбу, її вилучили для знешкодження піротехніки ДСНС області, повідомив керівник Обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок