21-й день війни в Україні: вночі на Черкащині збили ракету

21-й день війни в Україні: вночі на Черкащині збили ракету

21-й день війни в Україні: вночі на Черкащині збили ракету
. Національна поліція у Черкаській області

На Черкащині в ніч на 16 березня збили ракету, повідомив радник керівника Обласної військової адміністрації Олександр Скічко.

"Загалом ситуація в області спокійна. Єдине, що у ніч на 16 березня над території Черкащини збили одну ракету. У цілях безпеки місце не буду уточнювати", - повідомив Олександр Скічко.

За його словами, травмованих унаслідок події немає.

Як розповіли Суспільному в Поліції області, уламки ракети пошкодили лінію електропередач.

"Уламки пошкодили дроти електропередач та загорілася трава. Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області локалізували займання. Зараз енергетики працюють над усуненням пошкоджень", - розповіла речниця Нацполіції області Зоя Вовк.

За її словами, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Що відомо

  • 24 лютого о четвертій годині ранку Росія напала на Україну. Президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • З 24 лютого по усій території Черкаської області з 22:00 до 6:00 розпочала діяти комендантська година. Про це повідомив начальник Черкаської обласної військової адміністрації Олександр Скічко. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень. Їх отримають працівники підприємств, установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність області.
  • На Черкащині 12 березня під час нічних авіанальотів збили ракету. Її уламки впали на подвір'я, пошкодивши будинок і кілька авто, травмованих немає повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
  • З 15 березня відбулися зміни в часових межах комендантської години – у місті Черкаси вона розпочнеться з 21:30 і триватиме до 6:00. Таке рішення ухвалили для зручності працівників критичної інфраструктури", пояснив керівник ОВА Ігор Табурець.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок