На околиці Львова пролунали вибухи

На околиці Львова пролунали вибухи

Доповнено
На околиці Львова пролунали вибухи
. Ілюстративне фото: УНІАН

Вранці 18 березня близько 06:30 на околиці Львова пролунали вибухи. Про це повідомляють кореспонденти Суспільного.

Там було чутно вибухи й видно займання.

8:23. Міський голова Львова Андрій Садовий на своїй Facebook-сторінці уточнив, що ракети вдарили по авіаремонтному заводу.

"Від ударів його будівлі знищено. Активну роботу заводу було завчасно зупинено, тому наразі людських жертв немає. На місці працюють рятувальники та відповідні комунальні служби", — повідомив Садовий.

На Facebook-сторінці повітряного командування "Захід" Повітряних сил ЗСУ поінформували, що за попередньою інформацією, РФ випустила шість крилатих ракет, ймовірно, Х-555 з акваторії Чорного моря. Дві ракети війська повітряного командування "Захід" знищили.

Радник очільника МВС Вадим Денисенко в ефірі Суспільного повідомив, що туди виїхали працівники ДСНС. Поки інформації про жертви та руйнування немає.

Міський голова Львова Андрій Садовий на своїй Facebook-сторінці повідомив, що російські ракети "вдарили по території в районі Львівського аеропорту".

"Поки в режимі реального часу не можу називати адресу, але це точно — не аеропорт. У будівлях нашого АТП-1 пошкоджені вікна. Ситуація на місці уточнюється і буде опублікована згодом", — йдеться у дописі.

Міський голова закликав жителів бути обачними та не поширювати фото з місця обстрілів.

Це вже втретє від початку повномасштабного вторгнення російські війська наносять авіаудари по території Львівщини.

24 лютого в області російська армія атакувала три об’єкти. Це — військові частини у Бродах, Новому Калинові й Кам’янка Бузькій.

13 березня російські війська вранці завдали авіаударів по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині.

Внаслідок авіаудару Росією по Міжнародному центру миротворчості на Львівщині загинули 35 людей. Ще 134 людини потрапили до лікарень.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок