Через воєнний стан у школах Кривого Рогу ще на тиждень продовжили канікули

Через воєнний стан у школах Кривого Рогу ще на тиждень продовжили канікули

Через воєнний стан у школах Кривого Рогу ще на тиждень продовжили канікули
. Суспільне Миколаїв

У зв‘язку із воєнним станом у країні, у школах Кривого Рогу ще на тиждень продовжили канікули – з 14 по 19 березня. Про це повідомила представниця Криворізької міськради Юлія Лошанюк.

"Зберігається реальна загроза для життя і здоров’я учасників освітнього процесу, по кілька разів на день у місті оголошується повітряна тривога, багато хто з вчителів та учнів, наразі, переїжджає до інших міст і країн. В таких умовах організувати якісний освітній процес в очному та дистанційному форматі немає можливості", - сказала вона.

Начальник військової адміністрації Олександр Вілкул говорить: наприкінці наступного тижня, відповідно до ситуації, буде прийнято рішення щодо продовження вимушених канікул або переведення дітей на дистанційну форму навчання.

Також він підкреслив: незважаючи на те, що навчання зараз не відбувається, місто в повному обсязі продовжить виплачувати заробітну плату працівникам закладів освіти міста.

Щодо роботи вищих навчальних закладів Кривого Рогу, то робота продовжиться у КНУ та ДУЕТ у дистанційній формі навчання. Інші ВНЗ, технікуми та професійно-технічні заклади освіти приймуть рішення, залежно від наявності викладачів та можливості організації освітнього процесу.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок