З 9:00 за Києвом оголошується режим тиші — Подоляк

З 9:00 за Києвом оголошується режим тиші — Подоляк

З 9:00 за Києвом оголошується режим тиші — Подоляк
. Фото: УНІАН

5 березня, починаючи з 9 ранку за Києвом оголошується режим тиші. Про це Суспільному повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Зранку 5 березня у Міноборони РФ заявили, що запрацюють гуманітарні коридори та маршрути для виходу мешканців Маріуполя та Волновахи узгоджені з українською стороною.

"Так, інформацію підтверджуємо. Що стосується кількості міст, то це тільки початок. Відпрацьовується робоча модель — після чого поступово в перелік місць для евакуації будуть додаватись інші міста та села", — заявив Подоляк.

Читайте також: Вторгнення РФ в Україну. Десятий день. Онлайн

Що відомо

  • В Офісі президента України оприлюднили перелік міст, які потребують гуманітарних коридорів. Населені пункти розташовані у восьми областях.
  • Маріуполь п’ять днів перебуває під постійним вогнем. У місті відступне сполучення з Україною, напрацює інфраструктура та закінчуються припаси. Про це повідомив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.
  • Президент України Володимир Зеленський заявив, що саміт НАТО 4 березня був слабким, а сам Альянс фактично дав "зелене світло" для подальших обстрілів з боку РФ, оскільки відмовився закривати небо надо Україною для російської авіації.

Читайте також

Знищене місто, вбиті родичі, страх: що розповідають евакуйовані жителі Волновахи

Вторгнення Росії в Україну — останні новини

"Залізна завіса вже опустилася". Які компанії йдуть з Росії через її напад на Україну

Підписуйтесь на розсилку Суспільного головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок