На Львівщині зменшать кількість блокпостів для проїзду військових і гумдопомоги

На Львівщині зменшать кількість блокпостів для проїзду військових і гумдопомоги

На Львівщині зменшать кількість блокпостів для проїзду військових і гумдопомоги
. Фото: Львівська військова обласна адміністрація

Через велику кількість блокпостів у Львівській області виникають проблеми з пересуванням. Львівська обласна військова адміністрація закликала керівників громад і районних військових адміністрацій впорядкувати пропускні пункти.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький зазначає, що блокпости заважають проїзду машин із військовими, вантажем гуманітарної допомоги, а також машинам екстреної медичної допомоги. Наразі працюють над тим, аби зменшити кількість блокпостів і створити коридори для проїзду.

До цього Козицький закликав районні військові адміністрації, голів територіальних громад, тероборону та добровольчі загони.

"Величезна кількість вантажів йде з заходу України в сторону Києва, Житомира, Вінниці, Одеси. І ті блокпости дуже часто створюють нам перешкоди для доставки вантажу та переміщення військових. Тому прохання ставитися до цього з розумінням. Ми зі своєї сторони проводимо роботу щодо їх зменшення. Тому що справді ми маємо забезпечувати транспортні коридори для української армії і гуманітарного вантажу", — сказав Максим Козицький.

Також голова ЛОВА попросив жителів Львівщини самовільно не встановлювати блокпости, а узгоджувати це з командуванням відповідної бригади.

Що відомо

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну. День сьомий. Онлайн

Читайте нас в Instagram: головні новини регіону

На початок