Ще один випадок захворювання на коронавірус підтвердився на Прикарпатті

Ще один випадок захворювання на коронавірус підтвердився на Прикарпатті

Ще один випадок захворювання на коронавірус підтвердився на Прикарпатті
. УНІАН

Другий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію підтвердили в Івано-Франківській області. Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров'я України.

Як повідомили в облдержадміністрації, це жителька області, яка до цього перебувала у Франції. Пацієнтка звернулася до сімейного лікаря зі скаргою на дещо підвищену температуру тіла. Її госпіталізували. Наразі жінка почувається задовільно, сухого кашлю та інших ознак коронавірусної інфекції немає.

Батько та двоє дітей хворої перебувають на самоізоляції.

До слова, перший випадок коронавірусу на Прикарпатті підтвердили 19 березня. Жителька Івано-Франківська померла в інфекційній лікарні 17-го березня. Їй було 56 років. Як стало відомо журналістам Суспільного, жінка зверталася за медичною допомогою в Івано-Франківську міську поліклініку № 2, що на вулиці Довга. Тому зараз медики, які контактували із померлою, перебувають на обсервації. Під’їзд, де разом з чоловіком проживала інфікована на жінка, сьогодні продезінфікували.

Загалом, сьогодні підтвердили ще три нові випадки захворювання на коронавірус в Україні. Станом на 20-у годину 20-го березня в нашій країні підтверджено 29 випадків COVID-19.

До слова, щоб протидіяти поширенню коронавірусної інфекції Кабмін запровадив надзвичайну ситуацію в Івано-Франківській області, а також на Дніпропетровщині та в місті Київ.

На початок