ГУ Пенсійного фонду України в Миколаївській області тимчасово припинило прийом містян

ГУ Пенсійного фонду України в Миколаївській області тимчасово припинило прийом містян

ГУ Пенсійного фонду України в Миколаївській області тимчасово припинило прийом містян
. UA: Миколаїв

Із 17 березня, у зв’язку з карантином у місті, головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області тимчасово припинило прийом містян.

Вадим Банщиков півтора року тому втратив батька. Прийшов до Пенсійного фонду, аби оформити документи по втраті годувальника. На вході хлопця зустрічає адміністраторка та забирає потрібні документи. Вадим Банщиков каже: "Я спеціально приїхав із навчання, щоб зробити цей документ. Півтора року тому загинув батько. Мені потрібно було подати документи про втрату годувальника. І так вийшло, що через закриття кордону я не виїхав назад на навчання. Дівчина, мабуть, забула зробити копію, тому довелося йти ще раз. Зараз вони сказали, що зроблять скан документа і повинні віддати документи. Протягом двох тижнів буде рішення".

Заступниця начальника головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Ольга Галинтовська говорить: "Жителі Миколаївської області, які потребують надання послуг органами Пенсійного фонду, можуть звернутись до територіальних сервісних центрів за умови, якщо ця послуга є вкрай необхідною. Це така послуга, як допомога на поховання".

Працівники Пенсійного фонду радять миколаївцям користуватися онлайн-послугами: електронним кабінетом. Якщо у вас виникли запитання, можна телефонувати на гарячу лінію. Для цього потрібно зайти на сайт Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області, обрати контакти, потім область, в якій проживаєте, далі - пункт "Гарячі телефонні лінії", де є список телефонів. Не дивлячись на умови, в яких зараз працює Пенсійний фонд, пенсія виплачується вчасно, - говорить Ольга Галинтовська .

Авторка – Ніна Булах, операторка – Юлія Філімон.

На початок