В Олешках вибухом пошкодило електромережі. Жителі можуть залишитись без хліба

В Олешках вибухом пошкодило електромережі. Жителі можуть залишитись без хліба

Оновлено
В Олешках вибухом пошкодило електромережі. Жителі можуть залишитись без хліба
. Фото: pexels

В Олешках вибухом пошкодило електромережі й тепер знеструмлена пекарня. Жителі можуть залишитися без хліба, повідомив Олешківський міський голова Євген Рищук.

"Важливе повідомлення. Щойно чули - був вибух. У провулку Березовому горять два будинки. На жаль, пошкоджена 10ка лінія і пошкоджені електромережі. Відтак у нас знеструмлена пекарня. Якщо зараз швидко не зробимо, то хліба на сьогоднішній вечір не буде", - написав Євген Рищук у Facebook.

Раніше Олешківський міський голова повідомив, що в Олешках на вечір буде перший хліб і звернувся до місцевих підприємців, щоб повідомили, де його можна буде продавати.

"Ми вже вирішили питання з борошном, і знаємо, де його взяти, де в Олешках на вечір буде перший. Дріжджі ми зараз перевозимо з Херсона об'їздними шляхами. З пекарнями домовилися, Уже сьогодні на вечір буде перша партія хліба. Мені терміново потрібно, хто кого знає, у кого відчинені магазини, відпишіться мені, щоб ми знали, до яких магазинів привезти хліб", - сказав Євген Рищук.

Що відомо:

  • 24 лютого близько 5 ранку люди в соцмережах почали повідомляти, що чують звуки вибухів в районі Олешок.
  • 24 лютого медики Олешківської лікарні повідомили, що потрібна кров для поранених українських військових. Там перебували 20 бійців, двоє померли. Кров люди здають і приходять постійно.
  • Жителі Олешок Херсонської області в результаті бойових дій та обстрілів на території громади залишились без газу та електрики.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок