Названо ім'я військового, який загинув від кулі снайпера на Донбасі

Названо ім'я військового, який загинув від кулі снайпера на Донбасі

Названо ім'я військового, який загинув від кулі снайпера на Донбасі
.

19 березня поблизу села Новоолександрівка на Донеччині загинув військовий з Житомира — сержант Олексій Золін. У нього залишилася маленька донька.

"19 березня 2020 року о 19.30 год. на полі бою  поблизу  с. Новоолександрівка Попаснянського району Донецької області загинув житомирянин — сержант Золін Олексій Сергійович, старший стрілець мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького", — йдеться в повідомленні Житомирської міської ради.

Згідно з ним, Олексій народився 11 липня 1984 року в сім’ї військового. Навчався у загальноосвітній школі №7. Після школи вступив до Технологічного коледжу, який успішно закінчив.

У 2002-2004 рр. проходив строкову службу у 95-тій окремій десантно-штурмовій бригаді.

31 січня 2015 року був мобілізований до Збройних Сил і захищав Україну у складі 13 батальйону 95-ї бригади. У 2017 році Олексій був демобілізований, але на початку 2018 року підписав контракт і продовжив роботу у складі 95-ї ОДШБ, а пізніше – 30-ї ОМБ.

У Олексія Сергійовича залишилися батько Сергій Вікторович — підполковник запасу, учасник бойових дій, учасник АТО, мама Олена Мічеславівна, сестра Юлія Сергіївна та маленька донька.

Що відомо

На початок