На Черкащині за добу зареєстрували 700 нових випадків коронавірусу

На Черкащині за добу зареєстрували 700 нових випадків коронавірусу

На Черкащині за добу зареєстрували 700 нових випадків коронавірусу
. Суспільне: Черкаси

На Черкащині за добу діагностували 700 нових випадків коронавірусу, повідомили в пресслужбі Мінохорони здоров'я України. Станом на 27 січня в Україні зафіксували 32 393 випадок інфікування COVID-19.

За інформацією МОЗ, протягом минулої доби в області від ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою, померли сім черкащан.

За словами заступниці голови Черкаської обласної державної адміністрації, яка курує медицину, Лариси Кошової, з початку пандемії всього підтверджених випадків 135 510.

"На Черкащині за останню добу одужали від коронавірусу 214 людей. Загальна кількість одужалих за весь час пандемії черкащан — 127 479", — додала медикиня.

За словами Лариси Кошової, із лабораторно підтвердженим діагнозом COVID–19 лікуються 5 263 пацієнтів.

За словами Лариси Кошової, загальна заповненість ліжок в області становить 24,2%.

Що відомо

  • Із 23 грудня Черкаська область перейшла до "жовтої" зони карантину. Таке рішення ухвалила на позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.
  • У Черкаській області вісім закладів (п'ять – "першої хвилі", п'ять – "другої хвилі"), де надають допомогу хворим на COVID-19. Розгорнуто 1 960 ліжок. Із них забезпечені кисневою підтримкою 1 808 ліжок, це 92%, розповіла Суспільному заступниця голови Черкаської облдержадміністрації, яка курує медицину, Лариса Кошова. До цього списку планують додати ще дві лікарні.
  • В області працюють 101 пункт щеплень, 32 центри вакцинації та 25 мобільних бригад.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок