Старшокласники усіх шкіл Луцької громади переходять на дистанційне навчання

Старшокласники усіх шкіл Луцької громади переходять на дистанційне навчання

Доповнено
Старшокласники усіх шкіл Луцької громади переходять на дистанційне навчання
. Суспільне Волинь

З 26 січня учні 5-11 класів усі загальноосвітніх закладів Луцької громади переходять на дистанційне навчання. Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Учні початкової школи (1-4 класи - ред.) та навчально-реабілітаційного центру продовжать навчання у звичному режимі.

Рішення про перехід учнів старших класів на дистанційне навчання ухвалили педагогічні ради шкіл закладів загальної середньої та позашкільної освіти. "На уроках в окремих класах перебувають не більше 10 — 12 дітей. Хворіють також і вчителі", – зазначили на сайті міської ради.

Попередньо відомо, що дистанційне навчання в школах триватиме до 6 лютого. Заклади дошкільної освіти продовжують працювати без змін.

Як розповіла Суспільному начальниця обласного управління освіти Людмила Плахотна, наразі на дистанційному навчанні перебуває 35 волинських шкіл, у десяти навчальних закладах та дитсадках області запровадили карантин через високий рівень захворюваності на коронавірус.

Що відомо

  • За останню добу на Волині лабораторно підтвердили 492 нових випадки коронавірусної інфекції. Серед недужих – 92 дитини.
  • Станом на 24 січня, за даними обласного управління освіти, на Волині 18 шкіл навчалися дистанційно. У Луцькій громаді – жодна.
  • На Волині за останні три тижні на ГРВІ та коронавірусну інфекцію, захворіли 6 187 людей. 48 % усіх захворілих – діти. В обласній інфекційній лікарні лікуються понад 80 дітей з ознаками COVID-19.
На початок