Посадовця Черкаської міської ради "спіймали" на хабарі

Посадовця Черкаської міської ради "спіймали" на хабарі

Посадовця Черкаської міської ради "спіймали" на хабарі
. Суспільне Черкаси

У Черкасах посадовець міської ради вимагав хабар у розмірі півтори тисячі доларів. Його затримали, повідомили у пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

За інформацією прокуратури, у четвер, 13 січня, поліція затримала реєстратора відділу реєстрації речових прав Управління з питань державної реєстрації Черкаської міськради.

"Посадовця затримали за підозрою у вимаганні та одержанні хабаря. На робочому місці він отримав від громадянина півтори тисячі доларів. За це посадовець обіцяв зареєструвати за покійною людиною право власності на житловий будинок без документів та відсутності відомостей у державному земельному кадастрі про сформовану земельну ділянку для обслуговування будинку", — розповіла речниця Черкаської обласної прокуратури Світлана Андрейченко.

Затриманому підозру ще не оголосили, наразі вирішують стосовно обрання запобіжного заходу.

Посадовця судитимуть за частиною 3 статті 368Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою Кримінального кодексу України.

Йому загрожує позбавлення воліЦе такий вид покарання, при якому людина повністю ізолюється від суспільства в установах закритого типу на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок