У центрі Кропивницького через постріл з пневматичного пістолета загинув чоловік

У центрі Кропивницького через постріл з пневматичного пістолета загинув чоловік

У центрі Кропивницького через постріл з пневматичного пістолета загинув чоловік
. REUTERS

У Кропивницькому на перехресті вулиць Велика Перспективна та Дворцова чоловік декілька разів вистрелив та влучив у місцевого жителя. Кропивничанин, який отримав поранення, помер на місці. Про це Суспільному розповіла речниця національної поліції області Віталіна Бевзенко.

Близько п'ятої ранку у центрі міста чоловік посперечався з двома кропивничанами та вистрелив декілька разів з пневматичного пістолета, після чого зник. Поранення отримав 31-річний чоловік. Він помер на місці до приїзду працівників швидкої медичної допомоги.

"Швидку викликала дівчина близько 05:10 та просила дуже швидко приїхати", – розповів керівник Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Олександр Ярошенко. – "Карета виїхала протягом двох хвилин. Медики оглянули його і побачили вогнепальну рану. Він був уже мертвий".

За словами Віталіни Бевзенко, за декілька годин особу чоловіка, який стріляв, встановили. Ним виявився 24-річний житель Кіровоградської області, його затримали у Києві.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до 15 років. 

Як розповів журналістам Суспільного охоронець одного з магазинів у центрі Кропивницького, о 7:00 на місці стрілянини була поліція. Керівниця іншої крамниці розповіла, що поліцейські забрали записи з камер відеоспостереження. Назвати ім'я та прізвище ніхто з працівників магазинів не захотів.

Затриманому повідомили про підозру за статтею"Умисне вбивство". Суспільне озвучать його позицію чи адвоката, як тільки журналісти зможуть з ними поспілкуватись.

Читайте також

Підписуйтесь на Новини Суспільного: Кропивницький у Telegram– https://t.me/suspilnekropyvnytskyi та Viber – https://cutt.ly/TEJ9DMX
На початок