У Львові покажуть мюзикл для дітей "Пригоди Святого Миколая"

У Львові покажуть мюзикл для дітей "Пригоди Святого Миколая"

У Львові покажуть мюзикл для дітей "Пригоди Святого Миколая"
. Суспільне Львів

На вихідні, 18 та 19 грудня, у Львові покажуть мюзикл для дітей "Пригоди Святого Миколая" у виконанні хорової капели "Дударик". Вистави презентують у двох локаціях. Про це Суспільному повідомив керівник хорової капели "Дударик" Дмитро Кацал.

У виставі візьмуть участь понад 100 дітей — це учасники хорової капели "Дударик". Найменшим з них 8 та 9 років.

"Сюжет дуже простий. Чортенята хочуть всіляко насолити Миколаю і поцупити подарунки. Ангели опиняються перед складним вибором: що ж їм робити? І знаходять подарунки в чортів. Відбувається баталія, а потім примирення і чорти повертають подарунки. То є така масова вистава. Бо то є військо ангельське і чортяче. Відповідно батальні сцени мають гарно виглядати і світло, і декларації – це все має бути пишне", — каже керівник хорової капели Дмитро Кацал.

Репетиція мюзиклу "Пригоди Святого Миколая"
Репетиція мюзиклу "Пригоди Святого Миколая". Суспільне Львів

У мюзиклі звучатимуть кавери на пісні рок-гуртів українською мовою. Зокрема можна буде почути адаптації хітів "Queen", "Beatles", "Scorpions" та "AC/DC"

"Мюзикл і веселий, і роковий, і дуже багато чарівних героїв, таких як кіт, чорти, ангелята, Миколай. Це в такій атмосфері проходить, що це дуже гарно", — каже учасник вистави Павло Борик.

Вистави покажуть у двох локаціях: у суботу, 18 грудня — у Центрі Довженка, що на Сихові, а в неділю, 19 грудня — у Львівській національній філармонії.

Читайте також: Учасники хорової капели "Дударик" розповіли про національний титул

Читайте нас у Instagram: головні новини регіон

На початок