Поліція розшукує свідків смертельної ДТП у Харкові за участі 16-річного водія Infiniti

Поліція розшукує свідків смертельної ДТП у Харкові за участі 16-річного водія Infiniti

Поліція розшукує свідків смертельної ДТП у Харкові за участі 16-річного водія Infiniti
. Суспільне Харків

Правоохоронці розшукують свідків смертельної аварії на проспекті Гагаріна за участі 16-річного водія Infiniti. Також слідчим необхідні відеозаписи події або відеокадри до та після ДТП.

Про це 3 листопада повідомили у відділі комунікації поліції Харківщини.

"Свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, а також осіб, яким відома інша інформація з приводу даної аварії, та у яких є відеозаписи події або інші відеозаписи до та після ДТП, просимо звернутись за телефоном (057) 715-71-60 або до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області", — йдеться у зверненні.

Відділ розташований на вулиці Маяковського, 22 у Харкові. Звертатися просять до слідчого Артема Рогового.

Що відомо

  • Близько 20:45 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської Infiniti, що їхав проспектом, врізався у Chevrolet. Infiniti також влетів у рекламний щит та збив світлофор — уламки розлетілися проспектом в радіусі кількох десятків метрів. 58-річний водій Chevrolet загинув на місці.
  • Слідчі попередньо встановили, що Infiniti рухався зі швидкістю понад 100 км/год на червоний сигнал світлофору.
  • 16-річного водія Infiniti затримали. Суд взяв його під варту. За даними слідства, у лікарні після затримання він поводився зухвало і з туалету зателефонував до поліції, повідомивши про викрадення авто. Слідство встановило, що Харківський був тверезим. За злочин, внаслідок якого загинула одна людина і ще кілька травмувалися, водію загрожує до восьми років тюрми.
  • Підозрюваний водій по-різному коментував обставини ДТП журналістам: в одному випадку він не відповідав на питання, чи був за кермом, в іншому сказав, що відмовили гальма. Захисниця водія говорила, що він пам'ятає тільки удар під час ДТП, та просила звільнити його під домашній арешт.
  • Донька загиблого Ігоря Носова Анастасія записала звернення, в якому просить свідків ДТП відгукнутися та допомоги адвокатів. Представляти її інтереси погодився не один адвокат, а група харківських бізнесменів виказала потерпілій родині свою підтримку.
Читайте також: Підозрюваний у смертельній ДТП у Харкові відмовився здавати кров — представник потерпілої
На початок