Франція змінила правила в'їзду для українців, а Британія визнала COVID-сертифікати — ДПСУ

Франція змінила правила в'їзду для українців, а Британія визнала COVID-сертифікати — ДПСУ

Франція змінила правила в'їзду для українців, а Британія визнала COVID-сертифікати — ДПСУ
. Фото: Associated Press

Велика Британія та Франція 11 жовтня змінили правила в'їзду для громадян України на свою територію.

Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби.

"Франція від 11 жовтня посилює правила в'їзду для українців. Країну мають право відвідувати громадяни, які пройшли повний курс вакцинації препаратами Johnson and Johnson, AstraZeneca, Moderna, Pfizer, R-Pharm, та від моменту отримання останньої дози пройшло 7 днів (28 днів Johnson and Johnson)", — йдеться у повідомленні.

Додається, що Велика Британія визнала українські сертифікати вакцинації та від 11 жовтня прийматиме громадян України, які пройшли повний курс препаратами Johnson and Johnson, AstraZeneca, Moderna та Pfizer.

Що відомо

  • Влада столичного емірату Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ), Абу-Дабі, внесла Україну до переліку країн, жителям яких з 8 жовтня дозволено в'їзд без дотримання карантину на тлі поширення коронавірусу.
  • Німецький федеральний інститут імені Роберта Коха, який визначає країни з високим рівнем розповсюдження COVID-19 для уряду ФРН, відніс Україну до так званої "зони ризику". Обмеження на в'їзд почали діяти з 10 жовтня.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок