Як на виборах мера Харкова голосуватимуть хворі на COVID-19

Як на виборах мера Харкова голосуватимуть хворі на COVID-19

Як на виборах мера Харкова голосуватимуть хворі на COVID-19
. Суспільне Харків

Хворі на коронавірус зможуть проголосувати за місцем перебування, надавши довідку до виборчої комісії. Заяви приймають до 29 жовтня.

Пацієнти, які вимушені голосувати вдома, зокрема хворі на COVID-19, котрі перебувають на амбулаторному лікуванні й самоізоляції, мають надати до виборчої комісії довідку про стан здоров’я та заяву. Про це йшлося під час наради в обладміністрації про проведення місцевих виборів у Харкові.

Заяву, написану у довільній формі, і довідку від лікаря можна подати до 20:00 29 жовтня до дільничної комісії за місцем голосування. Проскановані документи можна надіслати через електронну пошту дільниці, уточнила на брифінгу комісії 4 жовтня представниця ТВК Катерина Поп.

30 жовтня комісія сформує список виборців для голосування за місцем перебування.

Читайте також: На Харківщині майже заповнені шість опорних лікарень: базу хочуть збільшити до 20

"Члени комісії, які будуть пересуватися з переносною скринькою у день виборів по домівках людей, мають дотримуватися усіх карантинних норм", — сказав виконувач обов'язків голови ОДА Олександр Скакун.

Що відомо

  • Позачергові вибори мера Харкова призначені на 31 жовтня 2021 року. Виборча кампанія з позачергових виборів мера Харкова стартувала 11 вересня.
  • Загалом у мери Харкова балотуються 13 людей: що про них відомо.
На початок