Шість тисяч прослуховувань за 20 днів: подкаст про Лесю Українку стає популярним

Шість тисяч прослуховувань за 20 днів: подкаст про Лесю Українку стає популярним

Шість тисяч прослуховувань за 20 днів: подкаст про Лесю Українку стає популярним
.

Подкаст про Лесю Українку від CID FM має понад шість тисяч прослуховувань за 20 днів, і це справді багато. Про таку цифру станом на 27 вересня повідомили радійники Район.Культура – творці проєкту "Привіт.Леся".

Засвідчили кількість прослуховувань скріншотами з подкаст-платформ:

Шість тисяч прослуховувань за 20 днів: подкаст про Лесю Українку стає популярним
Скріншот з подкаст-платформи.

Послухати подкаст можна як цілком, так і обравши якусь тематичну частину:

  • Моя Леся. Сучасні українські селебріті (лідерка гурту ONUKA Ната Жижченко, фронтмен рок-групи KOZAK SYSTEM Іван Леньо, письменник Сергій Жадан, артист Олександр Положинський, співачка Христина Соловій, Victor Verba Motanka з MOTANKA та інші чудові митці) діляться власними враженнями про знамениту волинянку та розповідають, як постать Лесі вплинула на їхнє життя і творчість.
  • Листи Лесі. Вибрані листи дозволять почути Лесю Українку дотепною людиною зі своїм емоціями та слабкостями. Людиною-новаторкою, модницею, музиканткою, любителькою подорожувати, жінкою, яка могла б жити нині серед нас, бути нашою сусідкою чи подругою. Озвучує листи Заслужена артистка України Ірма Вітовська.
  • Познайомимося? А правда, що Леся любила варити варення? Якої національності хотіла би бути відома волинянка, якби не була українкою? Леся Українка була феміністкою? Цікаві твердження про поетесу коментують експерти.

Послухати "Привіт.Леся" повністю можна тут:

Soundcloud Anchor Apple Podcasts Google Podcasts Linktree

Що відомо

  • Проєкт "Привіт. Леся" від радіо СіД FM покликаний розповісти про Лесю Українку набагато більше, ніж пишуть у шкільних підручниках. Серія радіопрограм та подкастів розкриває особистість поетеси як звичайної людини, зі своїми проблемами та переживаннями, познайомить з її звичками, мисленням, знаковими людьми і локаціями з її життя та творчості.
  • Проєкт складається з трьох циклів: листи Лесі, цікаві факти та враження відомих українців від поетеси та її творчості.
  • Проєкт реалізований за підтримки Українського культурого фонду.

Більше цікавого про подкасти

Читайте нас у Facebook або Telegram

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок