"Європейська солідарність" назвала ім'я свого кандидата у мери Харкова

"Європейська солідарність" назвала ім'я свого кандидата у мери Харкова

"Європейська солідарність" назвала ім'я свого кандидата у мери Харкова
. facebook.com/eskharkiv

Міська і обласна партійні організації "Європейської солідарності" висувають Олександра Скорика кандидатом у мери Харкова. Рішення під час поїздки до Харкова підтримав лідер партії Петро Порошенко.

Про це йдеться на офіційній сторінці харківської "ЄС" у Facebook.

Порошенко назвав Скорика "господарником, політиком, волонтером та громадським діячем".

"Дякую харків’янам за підтримку на місцевих виборах, яка забезпечила представництво нашої політичної сили у фракціях і в міській, і в обласній, і в районних радах", — сказав Петро Порошенко.

"Зараз наша боротьба за український Харків триває в ментальному просторі, це наш внутрішній ідеологічний та політичний фронт", — цитує Скорика "Євросолідарність".

8 вересня Олександру Скорику виповниться 46 років, він депутат Харківської обласної ради від "Європейської солідарності". З серпня 2000 року працює приватним підприємцем, з 2017 року — гендиректор ТОВ "М’ясокомбінат "М’ясний".

Що відомо

  • 30 серпня стало відомо, що учасники перемовин щодо висування єдиного кандидата від проукраїнських сил на позачергових виборах мера Харкова обрали кандидатом лідера харківського осередку "Нацкорпусу" Костянтина Немічева. У голосуванні брали участь представники від партій "Акцент", "Голос", "Демократична сокира", "Європейська солідарність", "Національний корпус" та "Правий сектор".
  • Згодом дві партії заявили про відкликання своїх підписів за результатами голосування за єдиного кандидата — це "Акцент" і "Європейська солідарність".
  • Після смерті Геннадія Кернеса парламент призначив позачергові вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Виборчий процес розпочинається за 50 днів до дня виборів — 11 вересня.
На початок