Spice Girls перевипустять дебютний альбом 25 років потому

Spice Girls перевипустять дебютний альбом 25 років потому

Spice Girls перевипустять дебютний альбом 25 років потому
. Album cover

Британський поп-гурт Spice Girls перевипустить дебютний альбом 25 років потому. Нова версія платівки включатиме ремікси, бонусні треки, а також ще видані записи.

Як повідомляє buro247, вихід оновленого диска Spice очікується 29 жовтня. Над ним працювали вокалістки гурту Мелані Браун, Емма Бантон, Вікторія Адамс, Мелані Чісхолм і Джері Галлівел. Альбом вийде на двох дисках, вінілі та навіть касетах. Також пісні колективу будуть доступні на онлайн-стрімінгах.

Щоб підігріти цікавість до майбутнього релізу, колектив вже записав та випустив нову версію пісні Say You’ll Be There. Замість губної гармошки Джудда Ландера в цьому реміксі звучить саксофон.

Що відомо

  • Spice Girls — один з найпопулярніших гуртів 1990-х років. Учасниці колективу знайшли за оголошенням в газеті The Stage. Для кожної з 5 солісток придумали прізвиська — Пош-Спайс, Бебі-Спайс, Спорті-Спайс, Скері-Спайс, Джинджер-Спайс — та відповідний імідж.
  • Дебютний сингл гурту Wannabe вийшов 8 липня 1996 року, за деякий час вийшов відеокліп. Пісня миттєво стала хітом та сім тижнів провела на вершині Британського музичного хіт-параду.
  • Spice Girls випустили три студійні альбоми, які розійшлися по світу сумарним тиражем понад 75 мільйонів копій.
  • Гурт досі залишається найбільш комерційно успішним жіночим колективом в історії попмузики.

Читайте також

Елтон Джон випустить свій 32-й альбом. Він записав його під час локдауну

Гурт ABBA завів акаунт в TikTok

Зірка серіалу "Декстер" виступить у Києві зі своїм гуртом

На початок