У Києві затопило перехід біля станції метро Позняки

У Києві затопило перехід біля станції метро Позняки

У Києві затопило перехід біля станції метро Позняки
.

Підземний перехід до станції метро Позняки затопило дощовою водою. Для того, аби не допустити затоплення станції вхід перекрили мішками з піском.

Фото та відео інциденту опублікував телеграм-канал KIEVMAP.

Через значну кількість опадів підземний перехід, який веде до входу до станції Київського метрополітену "Позняки", затопило дощовою водою.

Читайте також: Скільки станцій метро може затопити у Києві у разі сильних дощів. Пояснюють експерти

Аби уникнути затоплення станції, працівники метрополітену почали спорудження тимчасової перешкоди з мішків з піском. Пасажирам, які заходять чи виходять зі станції доводиться "вбрід" долати затоплені ділянки.

Що відомо

  • У Києві вдень 19 липня розпочалася потужна злива із грозою, градом та поривами вітру. Через підтоплення станцію метро "Берестейська" зачинили на вхід та вихід. До ліквідації наслідків залучили спецтехніку та понад 300 дорожників. За даними "Київавтодору", за 30 хвилин зливи випало 18 мм опадів, що дорівнює майже тижневій нормі.
  • Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда розповів Суспільному, що цьогорічне літо буде спекотним, а його середні температури перевищуватимуть звичайні показники.
  • 2020 рік був найтеплішим за всю історію спостережень в Європі, а останні шість років – найспекотнішими у всьому світі.
  • Учені з Метеорологічного бюро Великої Британії прогнозують, що у 2021 році у всьому світі стане прохолодніше, утім він все одно залишиться одним з шести найтепліших років.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок