Книга колишньої прессекретарки Зеленського вийшла друком

Книга колишньої прессекретарки Зеленського вийшла друком

Книга колишньої прессекретарки Зеленського вийшла друком
. УНІАН

Колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель повідомила, що вийшли друком перші примірники її книги "Кожен з нас президент".

"Не можу повірити, що тримаю в руках перші надруковані екземпляри! Від сьогодні книжку можна замовити онлайн", — написала вона у Facebook.

За її словами, примірники вже розвозять крамницями "Клубу сімейного дозвілля", який видав роботу Мендель. У книгарнях вони мають з'явитися з 1 серпня, роздрібна ціна книжки — 230 гривень.

Повна назва книги експрессекретарки Зеленського — "Обличчя нової країни. Кожен з нас президент". Про книжку Мендель повідомила ще 1 липня, однак назву певний час приховувала.

Що відомо

  • 3 липня колишня речниця президента Юлія Мендель презентувала книжку про свою роботу та політику, яку раніше обіцяла громадськості.
  • 30 квітня речниця президента Юлія Мендель залишила посаду прессекретаря президента, щоб зосередитись на роботі з іноземними ЗМІ.
  • Юлія Мендель, яка раніше працювала у низці українських та іноземних ЗМІ, здобула посаду речниці президента 3 червня 2019 року.
  • За неповні два роки своєї роботи на посаді Мендель стала фігуранткою низки скандалів. Зокрема, в інтерв’ю вона заявляла, що "ревнує" президента до бізнесмена Ігоря Коломойського, а також що Коломойський бере на себе її функції. Також Юлію Мендель піддавали критиці через статтю про можливу причетність Джозефа Байдена до відставки тодішнього генпрокурора Віктора Шокіна, у якій Мендель була вказана співавторкою.
  • У листопаді 2020-го Юлія Мендель повідомляла, що до хворого на COVID-19 Володимира Зеленського, який лежав у лікарні "Феофанія" під Києвом, намагалися прорватися журналісти, а вона перешкоджала їм.
  • У березні 2021 року Юлія Мендель посварилася зі шведським економістом і старшим науковим співробітником Atlantic Council Андерсом Аслундом. Причиною сварки став через допис, у якому стверджувалось, що президент Володимир Зеленський здатний протистояти будь-кому з українських олігархів.
  • У квітні Мендель заявляла про особливе значення "української російської мови" як частини культурної спадщини України.

Читайте також

Кредит, машина та п'ять рахунків в банках. Мендель подала декларацію за 2020 рік

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок