У Львові відкрили мурал, присвячений театральному мистецтву

У Львові відкрили мурал, присвячений театральному мистецтву

У Львові відкрили мурал, присвячений театральному мистецтву
. Суспільне Львів

У Львові з’явився ще один мурал. Розпис на стіні перед входом до театру "Воскресіння" зробив львівський художник Святослав Владика. Мурал використовуватимуть як фотозону для відвідувачів театру.

Над муралом художник працював три дні. Стінопис розміром 5 на 4 м митець створив на замовлення театру.

"Це є найменший наш мурал, але він унікальний. От ця темна основа, глибоко синя – це їхнє вуличне мистецтво нічних вистав і звичайно, що актори на хідлях. І сьогодні, коли ми працювали, вийшов один актор і каже: "О, а це ж я!" Хоча в нас не було завдання зробити когось особисто, ми старались якось модерно замаскувати, тільки щоб натяк був на персонажів", — каже Святослав Владика.

Мурал, присвячений театру, використовуватимуть як фотозону.

"Глядач зможе отримати задоволення не тільки заходячи в наш театр, а й сфотографуватися тут поруч з тими моментами, якими пишається наш театр і театральне мистецтво України", — каже головна адміністраторка театру "Воскресіння" Жанна Мурая.

Стінопис поблизу театру "Воскресіння" — вже восьмий, який намалював Святослав Владика у Львові. Роботи митця прикрашають стіни лікарні швидкої допомоги, мур біля "Дому Франка" та будинок, у якому жив Борис Возницький.

Читайте також: У Львові відкрили мурал на честь Петра Франка

Читайте нас у Telegram: головні новини регіону

На початок