На Рівненщині чоловіка засудили до довічного за зґвалтування падчерки – прокуратура

На Рівненщині чоловіка засудили до довічного за зґвалтування падчерки – прокуратура

На Рівненщині чоловіка засудили до довічного за зґвалтування падчерки – прокуратура
. Ілюстративне фото в'язниці. Фото: Pixabay

На Рівненщині суд визнав винним чоловіка у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітньої. Йому присудили довічне ув'язнення, – повідомили на сайті обласної прокуратури. Також призначили відшкодувати 200 тисяч гривень моральної шкоди. Рішення ще не набрало законної сили.

У середу, 9-го червня, Здолбунівський районний суд визнав винним 32-річного жителя Острога одразу у кількох злочинах – розбещенні його десятирічної падчерки та в її зґвалтуванні. Про це повідомили у пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

"Досудове слідство зібрало достатньо доказів, що засуджений неодноразово вчиняв розпусні дії, сексуальне насильство та ґвалтував малолітню доньку своєї співмешканки. Зокрема, встановили чотири випадки зґвалтувань. Він знімав це на відео, яке випадково побачила мама дівчинки та звернулася до правоохоронців", – розповіла речниця обласної прокуратури Оксана Жужельська.

Вона додала, що сталося це у червні 2020-го року. Сама ж дівчинка, – зазначила речниця, про це мовчала, через страх розповсюдження цих відео.

Суд обрав найвищу міру покарання – довічне позбавлення волі та задовольнив цивільний позов щодо виплати 200 тисяч гривень дитині моральної шкоди.

Судовий вирок ще не набрав законної сили, сторони можуть подати апеляцію.

Суспільне готове озвучити позицію засудженого чи сторони його захисту, якщо вони виявлять таке бажання та зв'яжуться з редакцією у будь-який зручний для цього спосіб.

Читайте також

  • На Рівненщині батьки звернулися до правоохоронців, коли виявили фото оголеного чоловіка на телефоні десятирічної доньки. Дівчинка стверджувала, що їх присилав учитель танців.
  • Правоохоронці взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні школярки у Рівному. Він у скоєному не зізнавався.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок