У зоні проведення ООС загинув військовий родом з Хмельниччини

У зоні проведення ООС загинув військовий родом з Хмельниччини

У зоні проведення ООС загинув військовий родом з Хмельниччини
. Суспільне Подялля

У зоні проведення операції об'єднаних сил від кулі снайпера загинув військовий родом з Хмельниччини Максим Польовий. Про це Суспільному повідомила координаторка центру допомоги учасникам АТО у Хмельницькій області Наталія Дзекар.

За її словами, військовий загинув поблизу селища Новотошківське на Луганщині під час снайперського вогню зі сторони російських окупантів.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОДА, Максим Польовий був заступником командира батальйону 128-мої окремої гірсько-штурмової бригади. Воював за Україну з 2014 року, пройшов Дебальцеве.

Максим Польовий народився в 1984 році у селищі Наркевичі Хмельницького району. Бійцю було 37 років. У нього залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Де і коли відбудеться прощання з Героєм, буде повідомлено пізніше.

Що відомо

  • 26 травня російські окупанти відкрили вогонь зі снайперської зброї, один український захисник отримав поранення.
  • Російські окупанти 4 травня відкрили вогонь по Красногорівці. В результаті обстрілу була пошкоджена Мар'їнська центральна районна лікарня, в якій лікуються хворі на коронавірус.
  • Поблизу Попасної, незаконні збройні формування РФ здійснили постріл протитанковою керованою ракетою, яка розірвалася поблизу цивільного сектору та спричинила локальну пожежу.
  • Ситуація у зоні бойових дій на Донбасі погіршилась з початку березня 2021 року. Так, 3 березня бойовики самопроголошеної "ДНР" заявили, що отримали дозвіл на застосування "упереджувального вогню на знищення” по позиціях ЗСУ. Голова української делегації Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук назвав такі заяви зривом Мінських домовленостей.
На початок