SHUM від Go_A став першим у рейтингу світових трендів Spotify

SHUM від Go_A став першим у рейтингу світових трендів Spotify

SHUM від Go_A став першим у рейтингу світових трендів Spotify
.

Український гурт Go_A з піснею "SHUM" продовжує підкорювати музичні чарти. Артисти повідомили, що їхній трек став першим у рейтингу світових трендів Spotify.

"Продовжуємо ШУМіти", — написали Go_A на своїй сторінці та поділилися радісною новиною.

Раніше композиція потрапила до першої десятки рейтингів Apple Music: зокрема у Литві (4 місце), Нідерландах (6 місце), Естонії (7 місце), Швеції (8 місце), Фінляндії (10 місце).

Пісня "SHUM" базується на народних веснянках, а її текст пов'язаний із пробудженням природи. У першому варіанті пісня тривала понад чотири хвилини, однак для "Євробачення" її скоротили до трьох і дещо змінили текст.

Від початку "SHUM" був фаворитом пісенного конкурсу. Наш гурт називали одним з найкращих акредитовані музичні журналісти та навіть конкуренти Go_A. Так, переможці "Євробачення" Maneskin під час пресконференції зізналися, що український трек — їхній улюблений на цьогорічному конкурсі.

Go_A стали другими за глядацьким голосуванням, але у підсумку посіли п'яте місце на конкурсі. Міжнародне журі поставило Україні лише 97 балів, і такий підхід багато хто вважає політично упередженим.

Наступного року "Євробачення" прийматиме Італія.

Читайте також

Свято життя, або Чому перемога Італії на Євробаченні закономірна у часи пандемії

Як виступила п'ятірка найкращих учасників "Євробачення"

Організатори Євробачення розповіли, чи вживав соліст гурту-переможця наркотики

На початок