У Франківську припиняють видавати лікарняні листки

У Франківську припиняють видавати лікарняні листки

У Франківську припиняють видавати лікарняні листки
.

З 24 травня в Івано-Франківську припиняють видавати первинні листки непрацездатності. Про це повідомляють у КНП "Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради", пише Суспільне Карпати.

Як йдеться у повідомленні, усе — через дефіцит бланків листків непрацездатності. Тому франківцям знову видаватимуть довідки замість "лікарняних" листків.

Заміна довідок, виданих до квітня поточного року, відбувається у звичайному режимі.

"За інформацією МОЗ України, терміни поставки бланків листків непрацездатності перенесені з травня орієнтовно на два місяці. Така ситуація склалася у зв'язку з тим, що процедура закупівлі бланків МОЗ України через відкриті торги двічі — в лютому та березні — відхилялася Уповноваженим органом з питань закупівель у зв'язку з поданням для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій, а в квітні — рішенням Постійної діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель", — йдеться у поясненні КНП "Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги".

Нагадаємо, ще у лютому у поліклініках Івано-Франківська закінчилися лікарняні листки. Через це іванофранківці не отримували лікарняних виплат.

Що відомо

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

На початок