У Рівному в парку собака вкусила дівчинку за ніс. Що відомо про інцидент

У Рівному в парку собака вкусила дівчинку за ніс. Що відомо про інцидент

У Рівному в парку собака вкусила дівчинку за ніс. Що відомо про інцидент
. Суспільне Рівне

У центрі Рівного пес вкусив півторарічну дитину. Про інцидент стало відомо з рівненських пабліків, де повідомляли, що собака нібито травмувала обличчя дівчинці. У Центрі екстреної меддопомоги інцидент підтвердили й уточнили у дитини були рани в ділянці носа.

Випадок стався 11 травня в парку Молоді, який ще називають Лебединкою. Медиків до металевої фігури карети біля озера близько полудня викликала мати дитини, – повідомив заступник керівника екстренки Олег Ушкевич.

"За чотири хвилини спеціалізована педіатрична бригада прибула на місце події. Під час огляду дитини вони виявили дві рани в ділянці носа. Медики надали необхідну медичну допомогу, наклали асептичну пов'язку. Дитина потребувала госпіталізації, її доправили в травмпункт обласної дитячої лікарні", – коментує Олег Ушкевич.

Він уточнив: мати дитини стверджувала, що собака дворова. На місці тварини не було. У поліцію жінка не зверталась, – зазначили у пресслужбі ГУ НП в області, про подію правоохоронців повідомили медики.

"Дитина в обласній лікарні, вона прооперована. Відповідну перевірку за цим фактом проводять ювенальні поліцейські", – коментує пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська.

Суспільне готове озвучити також і позицію матері щодо цього інциденту, якщо вона виявить таке бажання та вийде на зв'язок з редакцією.

Читайте також

  • Покусаний школяр: у місті на Рівненщині відповіли про ситуацію з безпритульними собаками.
  • У Тернополі дев'ятирічного хлопчика покусав собака породи хаскі.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

На початок