COVID-19 на Закарпатті: 4 нові випадки за добу, 268 людей одужали

COVID-19 на Закарпатті: 4 нові випадки за добу, 268 людей одужали

COVID-19 на Закарпатті: 4 нові випадки за добу, 268 людей одужали
. Фото: УНІАН

Станом на ранок 3 травня на Закарпатті зареєстрували 4 нові випадки COVID-19, що на 5 випадків менше, ніж за минулу добу. Такі дані повідомляє Закарпатський обласний центр громадського здоров’я. За добу одужали 268 пацієнтів.

"За добу, що минула, помер один пацієнт із діагнозом COVID-19 (загалом з початку пандемії померли 1528 пацієнтів з діагнозом COVID-19)", — йдеться у повідомленні.

За інформацією відомства, загалом з початку пандемії діагноз COVID-19 встановили у 60 155 людини. 54 442 пацієнтів подолали хворобу. Померли 1 528 хворих.

COVID-19 на Закарпатті: 4 нових випадків за добу, 268 людей одужали
Закарпатський обласний центр громадського здоров'я

193 зразки біологічного матеріалу відібрали за минулу добу та скерували у лабораторії для досліджень методом ПЛР.

Що відомо

  • На Закарпатті понад 19 тисяч людей отримали першу дозу вакцини проти COVID-19.
  • Наразі вакцинацію проводять трьома препаратами: індійського виробництва CoviShield, китайським CoronaVac та вакциною американської компанії Pfizer.
  • З 8 березня до 10 квітня Закарпатська область перебувала в "червоній" карантинній зоні. З 11 квітня в області встановили "жовтий" рівень епідемічної небезпеки.
  • МОЗ уточнило перелік місць для обов’язкового носіння масок у регіонах "червоної зони". Тепер на вулиці та в парках можна гуляти без маски.
  • Уряд продовжив карантин до 30 червня і закликав українців на Великдень лишатись вдома.
  • Міністерство охорони здоров'я зареєструвало для екстреного використання вакцину AstraZeneca, вироблену в Південній Кореї.

Читайте нас у Telegram: головні новини Закарпаття

На початок