На Кіровоградщині у кімнаті, де перебував президент "Інгульця", стався вибух. Одна людина загинула

На Кіровоградщині у кімнаті, де перебував президент "Інгульця", стався вибух. Одна людина загинула

Оновлено
На Кіровоградщині у кімнаті, де перебував президент "Інгульця", стався вибух. Одна людина загинула
. pfl.ua

Вибух трапився у селищі Петрове, у Кіровоградській області. Про це Суспільному розповіла журналістка Оксана Ліщенюк.

"Сьогодні (20 квітня - ред.) у мене на телефоні був пропущений дзвінок від Олександра Поворознюка. Я передзвонила йому близько 21-ї години. Він сказав мені, що у кімнаті, де він перебував, вибухнула гранату. Є постраждалий, йому відірвало руку і ногу, нині він перебуває у лікарні. Є ще один постраждалий, але лікар на місці, тому не знаю в якому він стані", — розповіла журналістка.

Речниця поліції області Віталіна Бевзенко інформацію про вибух підтвердила.

"У результаті вибуху травмувалася одна людина. За попередніми даними, між людьми, які перебували в приміщенні, конфліктів не відбувалося. Обставини пригоди встановлюють правоохоронці".

У коментарі сайту Ua.tribuna.com, Олександр Поворознюк теж підтвердив вибух, заявивши, що не знає деталей.

"Не знаю, чи це був замах, але бомба вибухнула в кімнаті, де ми були втрьох".

Оновлено. Футбол News повідомляє, що під час вибуху гранати у поміщенні були троє людей, включно із Поворознюком. Один із них загинув.

Читайте також: На Кіровоградщині помер травмований під час вибуху чоловік

Президент клубу Олександр Поворознюк дав коментар каналу "Футбол", у якому повідомив, що гранату підірвав один із присутніх у приміщенні.

"Все нормально. Ні, я не в лікарні. Ні з чим не пов'язую, не можу зрозуміти, як це трапилося. Не знаю, як я вижив. Коли ти сидиш, говориш, просто посміхаємося усі, а тут чудак просто кидає гранату на стіл. Просто не розумію, як я вижив. Мене накриває столом і іконами - ось це мене і врятувало".

При цьому згодом Поворознюк зазначив у коментарі Суспільному, що гранату приніс його друг. За його словами, він поклав її на стіл, а потім поклав у кишеню, після чого вона вибухнула.

"Я заїхав до друзів, ми часто зустрічалися, то в нарди грали, то просто спілкувалися. Ми сиділи розмовляли, жартували, розповідали анекдоти. Раптом один з моїх друзів дістав та поклав на стіл бойову гранату. Потім забрав її та поклав собі у кишеню і вона вибухнула. Мене накрило столом. На мене зі стіни впали ікони, мене присипало. Я не пам'ятаю, як мене витягли на вулицю. Не знаю, як вижив. Відразу викликали поліцію та швидку допомогу".

Що відомо

  • 50-річний Олександр Поворознюк - генеральний директор ТОВ "Агрофірма П'ятихатська" та президент ФК "Інгулець".
  • "Інгулець" - дебютант Української Прем'єр-ліги з футболу, клуб було засновано у 2013 році.
На початок